Prijzen

Tarieven 2020


In de studio – €95

Een uurtje vertoeven in de studio waar we samen ideetjes uitwisselen om spontane en pure momenten vast te leggen. Ideaal voor communiefoto’s, portretten, …

Na afloop ontvang je 10 beelden in hoge resolutie via een download link.

Op locatie – €125 (excl. vervoerskosten)

Tijdens een shoot op locatie gaan we op zoek naar het mooiste licht, onvergetelijke familiemomenten waarbij er meer emotie wordt vastgelegd omdat de focus minder op het fotomoment zelf ligt maar eerder op jullie moment. Een gezellig uurtje in de voor- of namiddag waar ik na een tijdje volledig op de achtergrond verdwijn, ook al geef ik af en toe suggesties of stel ik wat vragen om de leukste beelden te verkrijgen én gaan we naar huis met een volle geheugenkaart en fijne herinneringen.

Na afloop ontvang je min. 20 beelden in hoge resolutie via een download link.

Day in the life
2uur: €250 – 3uur: €325 (excl. vervoerskosten)

Een day in the life sessie geeft je de kans om even op de pauzeknop te drukken, om die kleine momenten vast te leggen waar we later met een warm gevoel aan herinnerd worden maar die met een vingerknip voorbij waren.
Dagdagelijkse dingen die je wil koesteren zoals het badmoment, samen aan tafel, blikken die gewisseld worden, … Ik vraag dus niet om te poseren en blijf eerder onzichtbaar om deze momenten vast te leggen. Wil je na afloop toch graag nog wat portretjes dan kan dat. Ik fotografeer bij deze sessie liefst met natuurlijk licht.

Na afloop ontvang je min. 40 beelden in hoge resolutie via een download link.

Bedrijven

  • bedrijfsreportage
  • foodphotography
  • storytelling en lifestyle

Prijzen op aanvraag, contacteer me voor meer info.